Nieuws en Blogs

Het Kralennest

 

Marianne van Het Kralennest uit Schildwolde ken ik al zeker 12 jaar, misschien al langer! Ik ken Marianne vanuit de tijd dat ik zelf nog met poppenhuizen aan het bouwen was en hiervoor vaak ook kralen gebruikte. We kochten gezamenlijk prachtige kwaliteits kralen in vanuit Tsjechië. Marianne is een gedreven en creatieve vrouw en ze heeft in haar leven al het nodige meegemaakt waardoor ik door de jaren heen heel veel bewondering voor haar heb gekregen voor alles wat ze doet. We zien elkaar dan ook niet als concurrenten maar we proberen elkaar te helpen en te versterken daar waar nodig! Marianne vroeg me of ik een blog voor haar wilde schrijven en dat doe ik met liefde, we hebben samen heel veel liefde voor poppenhuizen en kralen, Marianne en ik delen exact dezelfde passies!

Marianne is met haar uitgebreide mooie kralenwinkel aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dit is een waardevol keurmerk waardoor je weet dat je nooit de spreekwoordelijke kat in de zak koopt. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel!

Assortiment

Marianne heeft een heel uitgebreid kralen en onderdelen assortiment en ze geeft ook verschillende workshops, informeer gerust naar de mogelijkheden! Hieronder een kleine opsomming van wat je allemaal bij haar kunt vinden!

  • Allerlei materialen voor Poppenhuizen!!! Hoe leuk is dat?
  • Kralen en toebehoren
  • Sieraden
  • Borduurpakketten
  • Cadeau artikelen
  • Huidverzorging en cosmetica
  • Haak- en breiwol
  • Foto Borduren
  • Diamond Painting
  • Verder ontwerpt ze sieraden en repareert ze sieraden.

Poppenhuizen

Maar haar laatste tak van sport is dus poppenhuizen en alles wat je ervoor nodig kunt zijn! Je kunt hierbij denken aan spiegeltjes en schilderijtjes aan de wand, deze kun je maken van Cabochons. Bouwtekeningen voor poppenhuizen en binnen en buitenafwerking. Parfumflesjes maak je heel erg mooi met glaskralen en kralenkapjes!
Daarom is het ook zo'n prachtige combinatie, kralen en poppenhuizen.

Huidverzorging

Naast kralen en toebehoren en vele leuke andere hobby materialen weet Marianne ook alles over huidverzorging en kleurenanalyses!
Je kunt dus een optimale huidanalyse laten maken door Marianne (welk huidtype heb ik?) zodat je dit kunt afstemmen op de juiste huidverzorgingsproducten en daarnaast kan Marianne je precies vertellen welke kleuren jou goed staan! Dit voor de perfecte make up kleuren en kledingadvies.

Dus heb je een date, een feestje of een partijtje, bel Marianne even op ( 06-46408782) om te kijken hoe je het beste voor de dag kan komen! Ook kan ze jou dan de perfecte sieraden adviseren! Een totaal concept bij Het Kralennest!

Kralen

De naam zegt het natuurlijk al, in hoofdzaak is Marianne leverancier van prachtige kralen en materialen om sieraden mee te maken.
Het kralennest vind ik persoonlijk een prachtige naam, kraaien en eksters staan er om bekend dat ze blinkende en glimmende dingen mee naar hun nest nemen, je zou maar zo'n prachtig nestje ergens vinden! Nou dat kan! In Schildwolde vind je een heel grote kralennest met een heel ruim assortiment en dus heel veel keus! Alleen dan wel even via de website ;-)

Heel veel plezier bij het ronkijken op deze prachtige website!

Dit gastblog is geschreven door Esther de Jonge van www.kralenstulpje.nl. Bezoek haar website voor meer creatieve DIY inspiratie!