DBM701X05 Draadbeschermers 10 st antiek brons 5x4 mm

DBM701X05 Draadbeschermers 10 st antiek brons 5x4 mm
DBM701X05 Draadbeschermers 10 st antiek brons 5x4 mm
0 Reviews | Review toevoegen

Draadbeschermers 10 st antiek brons 5x4 mm Deze "wire-guardians" beschermen het uiteinde van de draad. Door dit handige product krijgt u geen knik in uw draad bij het slotje/oogje waar hij door he...

Verzendkosten

€ 4,10 

€ 1,00
Prijs per zakje

Voorraad : 200

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Draadbeschermers 10 st antiek brons 5x4 mm

Deze "wire-guardians" beschermen het uiteinde van de draad. Door dit handige product krijgt u geen knik in uw draad bij het slotje/oogje waar hij door het slotje of oogje zit. Het voorkomt vroegtijdig doorslijten van de draad.

Werkwijze:
Rijg eerst een knijpkraal op de draad. Haal vervolgens de draad door 1 van de openingen van de draadbeschermer. Bevestig een slotje aan de draadbeschermer. Zorg dat de draad ook door het oogje van het slotje zit. Geleid de draad vervolgens bovenlangs door het andere oogje heen. Zorg ervoor dat de draad mooi plat in het geultje van de draadbeschermer komt te liggen door het draad aan te trekken. Vervolgens de draad weer door de knijpkraal heenhalen. Daarna kun je de draadbeschermer bij de uiteinden nog wat samenbuigen tot een V-vorm. Zo komen de draden bij elkaar in de knijpkraal.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.