Huidverzorging en cosmetica

Huidverzorging en cosmetica

ARTISTRY

Schoonheid is een uiting van welzijn

ARTISTRY biedt een groot scala aan geavanceerde huidverzorgingsproducten, van basisproducten voor dagelijks gebruik tot luxe verwenproducten. Hiermee  kan elke vrouw haar behoeften op schoonheidsgebied kan vervullen, ongeacht haar leeftijd of huidtype.

Artistry producten voeden uw huid met een geavanceerde  huidverzorging en make-up, die wetenschap en natuur combineren in producten die speciaal voor u zijn gecreëerd. Hun wetenschappers selecteren de zuiverste ingrediënten ter wereld met een krachtig werking en klinisch bewezen resultaten. Zo kunt u er straks niet alleen op uw mooist uitzien maar u ook zo voelen.
Artistry behoort tot de tien best verkochte premium huidverzorgingsmerken ter wereld. (Bron Euromonitor International Limited 2018)
Een goede schoonheidsverzorging vraagt om oplossingen van aantoonbare kwaliteit.

 

Achtergrond van beauty en welzijn.

Artistry is ontstaan uit de liefde voor beauty en gezond welzijn. De oprichters waren avonturiers op het gebied van voeding en schoonheid, namelijk de oprichter van  Nutrilite en zijn vrouw, die unieke schoonheidsrituelen verkende. Nutrilite bestaat al 80 jaar. Het streeft nog steeds naar de perfecte harmonie tussen wetenschap en natuur en blijft producten ontwikkelen die mensen helpen om het maximale uit het leven te halen. Nutrilite is wereldwijd nr 1 in natuurlijke vitamines en voedingssupplementen.
Zij geloven dat schoonheid leeft, energie geeft en verkwikt. Het is uw huid, die de vreugde van een gezond, evenwichtig leven inademt met een diepgeworteld gevoel van welzijn. Daarom maken zij producten die het beste uit wetenschap en natuur verenigen, en die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften.
Artistry is een vooruitstrevend merk voor huidverzorgings- en decoratieve cosmeticaproducten, dat ernaar streeft om u goede en geavanceerde producten te bieden voor al uw behoeften op schoonheidsgebied.
Zij zoeken de hele wereld af naar de zeldzaamste en nuttigste ingrediënten. En omdat bij hun het resultaat altijd op de eerste plaats komt, brengen zij innovatieve, wetenschappelijk geavanceerde, krachtige en effectieve schoonheidsproducten.
Onze ingrediënten komen van organische Nutrilte boerderijen en uit alle uithoeken van de aarde. Deze uiterst werkzame, krachtige en zuivere ingrediënten leveren klinisch bewezen resultaten.
De wetenschappers van Artistry combineren al ruim 50 jaar de ideale ingrediënten in nauwkeurig afgepaste hoeveelheden, waarbij ze gebruikmaken van uitstekende technologieën en formuleringen die de lat voor werkzaamheid en veiligheid nog hoger leggen.
Zij hebben meer dan 32.000 vrouwengezichten van over de hele wereld onderzocht om schoonheidsproducten op maat te ontwikkelen die aansluiten bij de individuele behoeften van elke vrouw.

Voor meer informatie over Artistry klik op deze link